Elokuvien taikaa vuodesta 1929 asti
 
James BondLeijona kuningasBusterTitanicMarilynTuntematon sotilasUuno TurhapuroTuulen viemääNemoZorro
 
Etusivu Tulevat leffat Ooppera ja Baletti Teatterit Yritysmyynti Ikärajat Kassat auki Yhteystiedot

 
Perry Jackson Salamavaras Ensi-ilta: 12.2.2010
Elokuvan nimi: Percy Jackson Salamavaras
Alkuperäinen nimi: Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief
Luokitus: Fantasia, Seikkailu
Ohjaaja: Chris Columbus
Pääosissa: Logan Lerman, Kevin McKidd, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Rosario Dawson, Sean Bean, Catherine Keener, Alexandra Daddario, Steve Coogan, Joe Pantoliano
Ikäraja: - K13/K11 -
Kesto: 2 h 01 min
Levittäjä: FS Film Oy
Linkit: Elokuvan viralliset kotisivut

1Elokuvatraileri Filmtrailer.com in kanssa

Harry Potter -elokuvien ohjaaja Chris Columbuksen uusi fantasiaseikkailu Percy Jackson Salamavaras perustuu samannimisen menestyskirjaan.

Percy Jackson Salamavaras sijoittuu 2000-luvun Amerikkaan, missä Olympoksen 12 jumalaa ovat vahvasti elossa ja pitävät päämajaansa New Yorkin Empire State Buildingin salaisessa kerroksessa numero 600. Kreikan jumalat ovat luoneet uuden sukupolven mytologiansa sankareita, puoliverisiä, jotka ovat puoliksi ihmisiä, eli kuolevaisia, ja puoliksi jumalia. Percy Jackson on teini-ikäinen kundi joka on juuri saanut kuulla olevansa Poseidon-jumalan poika, puoliverinen. Häntä syytetään samantien ylijumala Zeuksen Mestarisalama-aseen varastamisesta, aseen joka sattuu olemaan maailmankaikkeuden vaarallisin. Todistaakseen syyttömyytensä ja estääkseen jumalten sodan, Percy ryhtyy jäljittämään todellista varasta. Matkallaan hän kohtaa toinen toistaan hurjempia vihollisia ja yrittää lisäksi pelastaa äitinsä tuonpuoleisen jumalan kynsistä. Suuri seikkailu on valmis!